Tölö Syd

Med golfbanan som närmsta granne och ridanläggning runt hörnet, bor man idylliskt nära naturen med närhet till både centrala Kungsbacka och Göteborg. Här kommer Sverigehuset att bygga ett område för alla generationer, med radhus, bostadsrätter och hyresrätter. 

Mitt emellan det nybyggda Tölö Gårdar och Forsgårdens golfbana planerar Sverigehuset ett helt nytt område med blandade upplåtelseformer och bostadstyper, gröna parkstråk med mötesplatser samt ett lokalt centrum.
Kungsbacka kommun arbetar just nu med ett planprogram för området. I programmet ingår även Voxlöv och andra delar av Tölö, under hösten 2017 planeras ett samråd. Klicka här för att komma till kommunens hemsida för att se aktuell status. Vi beräknar att arbetet med detaljplan kan starta under 2018.
Vi kommer preliminärt att starta byggnation av första området 2019.

Intresseanmälan

Vill du ha information om hur projektet fortlöper och vara med och påverka? Fyll i dina uppgifter och kryssa i vilken typ av boende du är intresserad av. Då kommer du att få regelbunden information om projektet och när det är dags för säljstart.

* Obligatoriska fält
Contact Details
Interest

Kryssa i det som stämmer bäst

Kontakt

sara 833.jpg

Sara Dahlström


Projektutvecklare

Tel: 0708-93 28 79

Mail: sara.dahlstrom@sverigehuset.se


Kontakta Sara för ytterligare information om projektet.