Hovås Hills

På toppen av Uggleberget byggs Hovås Hills. Två exklusiva flerbostadshus i modern och stilren tappning. Husen har gemensamma ytor och terrasser som öppnar upp för möten med nya bekantskaper. Lägenheten längst upp har en enskild takterrass och de flesta lägenheter har utsikt över havet.

Här kan du utnyttja terrassen i sällskap med grannen eller njuta av ett avkopplande bastubad i den gemensamma bastun. Alla lägenheter har enskilda balkonger och stora glaspartier som släpper in gott om ljus från väst. Ett perfekt läge för dig som vill bo nära havet och som uppskattar det goda livet.

Rumsbeskrivningar

Hovxs_Hills_Interiors_[001]_Kitchen_Livingroom_v5.0001 833.jpg

ALLMÄNT Varje lägenhet har genomgående granitkeramik i hallen med vitpigmenterad ekparkett i övriga rum. Vitmålade väggar samt stora fönster med generösa ljusinsläpp på mellan 60-80 cm i bröstningshöjd. Fönstren vid balkonerna går hela vägen ner till golvet. Allrummet har härligt öppna ytor att umgås på med öppna planlösningar mot kök.

Kök klipp 833.jpg

KÖK Modernt kök från HTH med integrerad kyl, frys och diskmaskin samt en underlimmad diskho. Matta alternativt blanka vita skåpsluckor med handtag i stål, lådor med fullutdrag och dämpad stängning samt en mörkgrå bänkskiva. Lägenheterna har kök med öppen planlösning ut till allrummet som både blir snyggt och praktiskt. Hemmet blir mer socialt, öppet och ljust.

badrum 833.png

BADRUM Lyxigt badrum med takdusch, avlång duschbrunn längs väggen. På golvet ligger gråmatt granitkeramik som också klär en utav väggarna. Övriga väggar består av vitt kakel. Duschvägg i klarglas, infällda spotlights i taket samt tvättmaskin och torktumlare. Vitt badrumsskåp från Svedbergs med tillhörande spegel, flyttbara hyllplan i glas med LED-belysning.

Hovxs_Hills_Interiors_[003]_Terrass_v2 833.jpg

TERRASSER & BALKONGER Samtliga lägenheter har tillgång till varsin stor balkong. De är noggrant placerade i västlig och sydlig riktning och har gott om plats för både bord och stolar. På våningsplanet näst högst upp i huset i etapp 1 ligger den gemensamma terrassen som delas med etapp 2. Utsikten sträcker sig hela vägen från södra skärgården till den västra och likt balkongerna har den ett smidesräcke av galvat stål.

bastu relax 833.png

BASTU & RELAXAVDELNING I ena huset kommer en gemensam bastu- och relaxavdelning att finnas tillhands för samtliga boende. Avdelningen är utrustad med omklädningrum, duschar samt fyra stycken bastulavar i obehandlad asp-panel med utsikt över havet.

Husen

Sitplan_1650x902px_NY.jpg

De två husen som Sverigehuset uppför på Uggleberget är de högst belägna tomterna i hela området. Arkitekturen är modern och konstruerad på ett sett som får dem att smälta in i bergssluttningen. Husen är också riktade mot väst, vilket ger maximalt med sol och samtidigt utsikt över havet. Fastigheterna är försedda med ytor som kan samutnyttjas av de boende. Detta innefattar en stor gemensam takterrass, en relaxavdelning med bastu och garage med tillgång till hiss för alla som bor i huset.

HOVÅS HILLS

Nya Hovås, Göteborg
ARKITEKT: Dreem arkitekter
BYGGÅR: 2016–2018
INFLYTTNING: 2018
ANTAL LÄGENHETER: 57
STORLEKAR: 2–4 RoK, 47–97 kvm
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätter
 

Kontakt

_MG_28130 copy1.jpg

Johan Åstradsson

Projektledare
Tel: 0733-99 97 63
Mail: Johan.astradsson@sverigehuset.se

Kontakta Johan för ytterligare information om projektet.